YEMEKÇİM

İlkelerimiz

Yenilikçilik

Yemekçim A.Ş. profesyonel ve kurumsal olma yapımızın temel taşlarıdır. Yeniliği her zaman takip eden ve onu yemek sektörünün her alanında yakalayan ve onu sektör ile paylaşan bir kimliğe sahiptir.

Öncülük

Yemekçim A.Ş.  teknolojik farkındalığı yüksek bir kurum olarak her türlü teknolojik yeniliğin de öncü adresi olmayı başarmaktadır.

Sorumluluk

Yemekçim A.Ş. kurumsal sosyal sorumluluğu yaptığı üretim işinden ayrı bir alan olarak görmeyen , bu anlamda hassasiyetini, yıllardır içinde bulunmaya özen gösterdiği farklı sosyal sorumluluk projeleriyle kazandığının bir kısmını da paylaştığını ve paylaşmaya devam ettiğini kanıtlamıştır.

Şeffaflık

24 saat açık kapı projesiyle Yemekçim A.Ş. , günün her saati ziyaret edebilir , hijyenik, kaliteli ve sağlıklı üretimine , çalışmalarına yakından şahitlik edebilirsiniz.

Farklılık

Bünyesinde çalıştırdığı gıda mühendisleri ve diyetisyenleri tarafından hazırlanan menüler ile fark yaratıyor.

Dürüstlük

Dürüstlük, kurum kültürümüzün ana yapı taşı ve üretim faaliyetlerinin ortak zeminidir.

Çevrecilik

Yemekçim A.Ş. çevreye karşı duyarlılığını, her çalışmasında göstermekte ve göstermeye devam etmektedir. Aldığı çevre belgeleriyle de gıda atıklarını değerlendirme biçimiyle de kanıtlar. 2023 hedeflerinde ayrıca ağaç dikmeye önemli bütçeler ayırmıştır.