Yemekçim A.Ş. profesyonel ve kurumsal olma yapımızın temel taşlarıdır. Yeniliği her zaman takip eden ve onu yemek sektörünün her alanında yakalayan ve onu sektör ile paylaşan bir kimliğe sahiptir.
Yemekçim A.Ş. teknolojik farkındalığı yüksek bir kurum olarak her türlü teknolojik yeniliğin de öncü adresi olmayı başarmaktadır.
Yemekçim A.Ş. kurumsal sosyal sorumluluğu yaptığı üretim işinden ayrı bir alan olarak görmeyen , bu anlamda hassasiyetini, yıllardır içinde bulunmaya özen gösterdiği farklı sosyal sorumluluk projeleriyle kazandığının bir kısmını da paylaştığını ve paylaşmaya devam ettiğini kanıtlamıştır.
24 saat açık kapı projesiyle Yemekçim A.Ş. , günün her saati ziyaret edebilir , hijyenik, kaliteli ve sağlıklı üretimine , çalışmalarına yakından şahitlik edebilirsiniz.
Bünyesinde çalıştırdığı gıda mühendisleri ve diyetisyenleri tarafından hazırlanan menüler ile fark yaratıyor.
Dürüstlük, kurum kültürümüzün ana yapı taşı ve üretim faaliyetlerinin ortak zeminidir.
Yemekçim A.Ş. çevreye karşı duyarlılığını, her çalışmasında göstermekte ve göstermeye devam etmektedir. Aldığı çevre belgeleriyle de gıda atıklarını değerlendirme biçimiyle de kanıtlar. 2023 hedeflerinde ayrıca ağaç dikmeye önemli bütçeler ayırmıştır.
Yemekçim ailesi olarak ‘Kaliteli, hijyenik, lezzetli ve sağlıklı yemek’ ilkesiyle başladığımız hazır yemek üretiminde 17 yılı aşkın süredir sektördeki diğer markalar arasında en başarılı ve etkin hazır yemek ve catering firması olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.